Силен човек от ГЕРБ конкурентните им партии.Трите формации - Продължаваме промяната,

...
Силен човек от ГЕРБ конкурентните им партии.Трите формации - Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Биков, ГЕРБ: ПП, ДБ и БСП не могат да съберат и 100 депутати

Силен човек от ГЕРБ конкурентните им партии.

" Трите обединения - " Продължаваме промяната, " Демократична България и БСП заедно няма да съберат и 100 депутати. България в тази комплицирана и тежка обстановка има потребност от устойчиво ръководство и нормализиране на политиката. Имаме потребност от проевропейско ръководство ".

Това съобщи в ефира на Нова тв Тома Биков от ГЕРБ.

" Ние нямаме никакво предпочитание да управляваме с " Продължаваме промяната ", само че диалози би трябвало да има с всеки, политическият разговор би трябвало да бъде възобновен, тъй като видяхте тяхното недоразумение до какво докара ".

Той показа още: " Имаме досатъчно разновидности за поста на министър председател, тъй че избор има. Г-н Борисов е бил три пъти министър председател на България и е естествено той да бъде в късата листа. Кой би трябвало да е първи в тази листа не мога да ви кажа. Не очаквате да ви кажа от в този момент кой ще ни е претендент за министър-председател, нали? Харесва ми обаче, че очаквате да сме първи на изборите “.

" Ситуацията е друга, тъй че няма по какъв начин да предложим от същото, в случай че влезем в ръководството. Това, за което би трябвало да мислим е за решение на политическата рецесия, тъй като в случай че не решим нея, нищо друго няма да потръгне. Докъде стигнахме опозицията да приема актуализацията на бюджета да вземем за пример. А отговорността за инфлацията на страната е знаете на кого ", сподели той, написа novini.bg.

" Имаме хрумвания, предлагаме ги и който ги споделя е добре пристигнал. Аз не мога да подсигурявам, че ще има 48 парламент, а в случай че няма, отговорността ще бъде на тези, които унищожиха и предните парламенти ", съобщи още Тома Биков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР